Diensten

Wat kan ik voor u doen?

Advisering

Of het nu gaat om de reorganisatie van een veiligheidsafdeling, ondersteuning bij een crisis, het ontwerpen van een risicomanagement dashboard of een analyse van een complex veiligheidsvraagstuk, ik help u graag. Zowel korte adviesvragen als langdurige detachering (inclusief interim opdrachten) behoren tot de mogelijkheden.

Onderzoek

Wilt u inzicht in de effectiviteit van uw risico- en crisismanagement? Of bent u op zoek naar een benchmark zodat u uw (veiligheids)organisatie kunt vergelijken met andere relevante organisaties? Wilt u weten hoe uw strategie en beleid in de praktijk doorwerkt? Afhankelijk van uw vraag doe ik toegepast onderzoek en kom ik met concrete en toepasbare inzichten.

Evaluaties

Echte incidenten en crises maar ook crisisoefeningen evalueer ik op basis van uw of mijn eigen evaluatiemethodiek. Doelstelling van mijn evaluaties is altijd dat professionals en organisaties kunnen leren. Daarnaast voer ik ook (veiligheids)audits uit (bijvoorbeeld ISO 22301, ISO 27001).

Trainingen

Het ontwikkelen, organiseren en uitvoeren van (crisis)trainingen of oefeningen behoort tot een van mijn kernactiviteiten. Afhankelijk van uw leerbehoefte kan ik ook realistische training- en oefenprogramma's ontwikkelen. Ook kunt u mij inzetten als observator, docent of coach bij testen en oefeningen.

Aandachtsgebieden

 
CONTACT

© 2020 Jelle Groenendaal